Uvjeti korištenja

Ova obavijest odnosi se na internetske stranice na adresi www.koncar-ka.hr.

KONČAR – KUĆANSKI APARATI d.d. (u nastavku Društvo) je na temelju odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima nosilac svih prava na internetskim stranicama objavljenih sadržaja u najširem smislu (tekstovi, slike, fotografije, skice, nacrti, audio/video snimke). Bez pismene dozvole Društva zabranjeno je svako kopiranje, prepisivanje, ponovno objavljivanje ili drugačije širenje sadržaja u komercijalne svrhe. Sadržaji objavljeni na internetskim stranicama mogu se reproducirati samo u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju sačuvati sva navedena upozorenja o autorskim i srodnim pravima ili drugim pravima.

Robni ili uslužni znakovi, koji se ponavljaju na tim internetskim stranicama, registrirani su robni znakovi Društva ili Društvo ima pravo na njihovu uporabu.

Ni Društvo, niti bilo koja druga pravna ili fizička osoba, koja je sudjelovala pri nastanku i izradi internetskih stranica, nije odgovorna za štetu koja bi proizašla iz postojanja, pristupa, uporabe i/ili nemogućnosti uporabe tih internetskih stranica i/ili informacija na tim internetskim stranicama ili bi bila u vezi s njima ili za bilo kakve greške ili nedostatke u njihovu sadržaju.

Društvo će održavanje sadržaja internetskih stranica ažurirati tako da podaci objavljeni na internetskim stranicama budu ažurni iako ne jamči i ne preuzima nikakvu odgovornost  za njihovu ispravnost i ažurnost. Svi korisnici koriste sadržaj objavljen na tim internetskim stranicama na vlastitu odgovornost. Društvo pridržava pravo da bilo kada promijeni sadržaj tih internetskih stranica, na bilo kakav način, bez obzira na razlog i bez prethodnog upozorenja.

Internetske stranice Društva sadrže i veze (linkove) na druge internetske stranice. Priroda svjetske mreže i internetskih stranica Društva onemogućuje nadzor nad sadržajima do kojih vode veze s tim internetskim stranicama. Zbog navedenoga, Društvo ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaje koji su korisniku dostupni  preko tih veza.

Ovu obavijest Društvo može bilo kada promijeniti i za korisnike je obvezujuća u postojećem promijenjenom obliku, stoga Društvo preporučuje da se, u slučaju uporabe internetskih stranica, to prati na našim stranicama. Uporabom internetskih stranica iskazali ste i potvrdili da ste upoznati s našim uvjetima i da se s njima slažete. Zabranjena je uporaba internetskih stranica suprotna s navedenim pravilima.

Ni u kojem slučaju Društvo nije odgovorno za bilo koju izravnu, neizravnu, posljedičnu, kažnjivu, posebnu ili slučajnu štetu (uključujući bez ograničenja, štete za gubitak posla, ugovora, prihoda, podataka, informacija ili prekida poslovanja) koje proizađu iz ili u vezi s korištenjem ili nemogućnošću korištenja stranice ili sadržaja ili grešaka i propusta u sadržaju i funkcioniranju ove stranice, čak i ako je  Društvo  bilo obaviješteno o mogućnosti takve štete. Društvo se odriče odgovornosti i jamstva za pogreške, netočnosti, izostavljene podatke i druge nedostatke ili nepravodobnosti ili nepravovaljanosti bilo kojeg podatka dostupnog na stranici.